Volg ons!

Etos Drogist Online

Vision Zonnebrand Every Day Sun Protection SPF 30 200ml

Vision Zonnebrand Every Day Sun Protection SPF 30 200ml

Wil jij een goede zonbescherming, elke dag opnieuw? Dan kies je voor Vision Zonnebrand Every Day Sun Protection SPF 30. Van de zon wil namelijk iedereen zorgeloos kunnen genieten, op Vision zonnebrand kun je vertrouwen! Je huid wordt langdurig tegen zonnestraling beschermt.

Dankzij de unieke, gepatenteerde Lyphazome Technologie in de Vision producten, dringen minuscuul kleine deeltjes met actieve ingrediënten diep in je huid waardoor ze je huid de hele dag beschermen. Daardoor is deze zonnebrandcrème ook sweat- en waterproof. Deze zonnebrand bevat actieve ingrediënten zoals vitamine E en Aloë Vera. Deze dringen diep in de huid en zo helpt Vision uitdroging en vroegtijdige huidveroudering te verkomen! Omdat deze ingrediënten geleidelijk vrij komen werkt Vision beter én langer dan andere anti-zonnebrand producten. Dit komt omdat de filters niet óp je huid, maar in je huid hun beschermende werking uitoefenen. De huid is hierdoor tot maarliefst 8 uur lang bescherm en gehydrateerd. 

Hij bevat 2 UVA-filters en 2 UVB-filters om huidveroudering en verbranding van de huid tegen te gaan. De crème trekt al na 20 seconden in de huid, is niet vet en plakt niet. Door de hoge factor is hij vooral geschikt voor huidtype 1. Wanneer je huidtype 1 hebt, heb je een  zeer lichte huid die snel verbrandt en vrijwel nooit bruint.

Gebruik: 

Breng Vision zonnebrand ongeveer 15-20 minuten voor blootstelling van de huid aan direct daglicht royaal aan. De beschermende bestanddelen in Vision worden actief wanneer de huid onbedekt in de buitenlucht komt. 

Alle Vision producten zijn ongeparfumeerd en geschikt voor iedereen met een (extra) gevoelige huid. Daarnaast kun je deze zonnebrand ook gebruiken wanneer je aanleg hebt voor overgevoeligheidsreacties en wanneer je bepaalde dermatologische behandelingen hebt ondergaan, bijvoorbeeld met een laser. 

 

€ 22,79 € 20,51 (incl. btw)
Meer informatie aanvragen