Volg ons!

Etos Drogist Online

Alka®  Thee DUO PAK 2x100

Alka thee bij dagelijke gebruik draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht. Een goed evenwicht voorkomt gezondheidsklachten en kan bij een goede begleiding bijdragen tot verbetering van diverse klachten. Zorg hiervoor voor de juiste protocollen worde nageleefd. Meer informatie vind bij de zuur base stichting.

Alka® Thee gebruiksaanwijzing

Theekop:
Doe het kruidenfilter in een kop en voeg daar 250ml kokend water aan toe. Laat het kruidenfilter 5 minuten trekken. Even roeren en rustig opdrinken. U kunt eventueel het kruidenfilter langer laten trekken om de kruidenthee naar uw behoefte sterker te maken. 

Theekan (themoskan):
Doe 2 kruidenfilters in een theekan van 1 - 1,5 liter en voeg daar vervolgens kokend water aan toe. Plaats de dop op de theekan en laat de thee minimaal 10 minuten trekken voordat u de thee gaat schenken. U kunt de kruidenfilters in de theekan laten zitten.

BEWAREN: Bewaar de geopende en ongeopende theedoosjes op een koele (<25C) en droge plaats om de kwaliteit van de thee te garanderen.

 

Alka® Druppels in uw Alka® Thee
Als u het lastig vindt om dagelijks 5 glazen water met Alka® Druppels te drinken, dan kunt u ook Alka® Druppelstoevoegen aan een kop Alka® Thee. Vervang bijvoorbeeld 2 glazen water door 2 koppen Alka® Thee met 4 druppels. Drink deze dan op een niet volle maag, dus enige tijd voor, of tussen de maaltijden in.

Alka® Thee tip!
Maak heerlijke ijsthee van uw Alka® Thee. Laat de Alka® Thee afkoelen, voeg eventueel een ijsklontje en een schijfje citroen toe en geniet van uw frisse en gezonde Alka® ijsthee op warme zomerse dagen.

 

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

€ 41,13 (incl. BTW)
Meer informatie aanvragen